Σάββατο 30 Αυγούστου 2014

Η νέα χούντα έρχεται από το Παρίσι


Της Μιχαλούς

Η τελευταία πράξη του μεγάλου success story θα παιχθεί στο Παρίσι… Με την επιστροφή του Σαμαρά στις 5 Σεπτεμβρίου από εκεί, όλα ως δια μαγείας θα έχουν αλλάξει … Το τι έχει να πει ο στόμας τους δεν λέγεται…. Ήδη, μάλιστα, κάποιοι έχουν ξεκινήσει το τροπάρι… Βγήκαμε από την κρίση. Η Οικονομία μας είναι σε ράλι. Ξεκίνησε η ανάπτυξη. Το γνωστό, δηλαδή,  γύρο περί σωσίματος με τις ίδιες  μπαρούφες!!!

Οι άνθρωποι έχουν την εντύπωση ότι έχουν να κάνουν με «καθυστερημένα», αλλιώς δεν εξηγείται. Όλοι γνωρίζουν ότι ο Σαμαράς πηγαίνει εκεί για να του πουν το τι θα πει ή δεν θα πει στη ΔΕΘ!!!

Εκείνοι όμως  περί άλλων τυρβάζουν. Στήνουν πανηγύρια και χορούς με απίστευτο θράσος … κι ας μην τους βγαίνουν τα  κουκιά για τον Πρόεδρο της (δήθεν) Δημοκρατίας.

Άλλωστε, αν δουν ότι τα πράγματα στενεύουν και υπάρχει κίνδυνος να χάσουν το μασούλημα, δεν το έχουν και σε τίποτα να  μετατραπούν σε κανονική χούντα με τη δικαιολογία ότι πρέπει να μας σώσουν από τον κομμουνισμό.


Τα πρώτα δείγματα ήδη γράφτηκαν  με το νέο Ποινικό Κώδικα, όπου, με εντολή Σαμαρά, θα δικάζεται και θα φυλακίζεται με ποινή έως 10 έτη όποιος πολίτης θα τολμά να ασκεί κριτική στην ασκούμενη πολιτική. Την ίδια ώρα, με τον ίδιο Κώδικα  καταργεί τα ισόβια για όσους έχουν καταχραστεί δημόσιο χρήμα, από Πρωθυπουργό, Δήμαρχο έως και κλητήρα! 

Βάλτε τι έχει ακόμη στο μυαλό του να κάνει...

Πηγή:http://topontiki.gr/article/81612

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.