Τετάρτη 23 Ιουλίου 2014

SOS: Έκκληση για φάρμακα και υγειονομικό υλικό για τη Γάζα

Στη Γάζα υπάρχει επείγουσα ανάγκη για φάρμακα, κυρίως αντιβιοτικά όλων των ειδών και παυσίπονα, αλλά και απ' όλη τη γκάμα των φαρμάκων, καθώς και για υγειονομικό υλικό, κυρίως γάζες, αποστειρωμένα (χειρουργικά) γάντια, γυψοσανίδες, οροί, ράμματα. Την έκκληση μεταδίδει σήμερα ο ραδιοσταθμός Στο Κόκκινο όπου ο γιατρός του Μητροπολιτικού Κοινωνικού Ιατρείου Ελληνικού κ. Γιώργος Βήχας μιλά για Γενοκτονία. Το υλικό μπορείτε να το προσφέρετε στο Μητροπολιτικό Κοινωνικό Ιατρείο Ελληνικού, στο Fair Planet, στα γραφεία του Κόκκινου σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη:

Στα γραφεία του Κόκκινου

Αθήνα - Σαρρή 19, Ψυρρή 

Θεσσαλονίκη - Καρόλου Ντήλ 20 


Δίπλα στο Πολιτιστικό Κέντρο Ελληνικού (εντός της πρώην Αμερικάνικης Βάσης Ελληνικού) Ελληνικό – Αττική, τηλ.: 210-9631950

Στα γραφεία της οργάνωσης Fair Planet: 

Θεμιστοκλή Σοφούλη 6 , Τ.Κ. 17122, Νέα Σμύρνη,  τηλ.: 210-9409519

Παράλληλα θα στηθεί περίπτερο συλλογής φαρμάκων στη συναυλία αλληλεγγύης στις καθαρίστριες που διοργανώνεται στη πλατεία Συντάγματος στις 28 Ιουλίου


Η λίστα φαρμάκων που χρειάζονται, δίνεται από το Fair Planet (αν γίνεται να έχουν ημερομηνία λήξης τουλάχιστον έξι μήνες και άνω).
Αναζητείται τρόπος να πάει αποστολή στη Γάζα με αυτό το υλικό που συλλέγεται. Ανάμεσα στους χιλιάδες τραυματίες και τους εκατοντάδες νεκρούς είναι και πάρα πολλά παιδιά. Δείτε εδώ τον πίνακα με τα ονοματεπώνυμα και τις ηλικίες των νεκρών παιδιών που έδωσε στη δημοσιότητα η MKO Al Mezan Centre for Human Rights που εδρεύει στη Γάζα.
Πηγή: http://kerasiakrinoi.blogspot.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.