Τρίτη 13 Ιουλίου 2021

...Θα το κάνετε!!!!


Του Νίκου Αγαμέμνωνα Καραβέλου

Βγαίνουν στο μειντάνι  " Θα κάνετε το εμβόλιο"...

Έτσι θα σωθεί ο κόσμος.

"Πατριωτικό καθήκον ο εμβολιασμός" είπε ένας  πραματευτής καθηγητής Ιατρικής.

"Να φέρεστε σαν να είστε ασθενείς "είπε άλλος  γιατροεμποράκος της επιστήμης.

"Σπιναλόγκα" ! (Καρατζαφέρης άρτι εκ του τάφου).

Ιδού ο αιματηρός χορός "δημοσιοκάφρων, ομού με τα πολιτικά αρθρόποδα και τα της εγκληματικής Ιατρικής ιοβόλα σερπετά. Θα μας σώσει, αν τύχει και κάνουν το εμβόλιο αυτοί πρώτοι μαζί και οι  δημοσιογράφοι;

Αν το κάνουν και οι πολιτικοί θα γλιτώσουμε κι από δαύτους; Γιατί από μόνοι μας δεν βλέπω να σωνόμαστε.

Αχ, ξέχασα να σας πω:

Θα μας γλιτώσει η αριστερή αντιπολίτευση. Εννοείται ο Σύριζα και το κόμμα Κουτσούμπα.

Τι λαλίστατοι!

Καθημέραν μιλούν για την ακραίως φασιστική επιβολή των φαρμακευτικών.

Συνεχώς καταγγέλλουν ότι τα εμβόλια είναι άνευ αδείας επίσημης. (το παραδέχτηκε ακόμη κι εκείνο το εντομοειδές, ο Σύψας-δεν μπαίνουν τυχαία τα ονόματα). 

Κάθε στιγμή καταγγέλλουν την κυβερνητική βία, το απαρχάιντ, τον εργασιακό εκφοβισμό, τη μόλυνση του περιβάλλοντος με τα τεστ, τις απολύσεις, τον εκβιασμό της ΕΜΑΚ, την ένοχη βραχνάδα της δικαιοσύνης, την επικείμενη εμβολίαση των νέων, τις ύποπτες σχέσεις πολιτικών, δημοσιογράφων, φαρμακευτικών, το πνίξιμο της όποιας δημοκρατίας στα βαλτόνερα του εγκλήματος!

Αχ ξέχασα να σας πω:

Όλα τα ανωτέρω δεν τα είπαν, ούτε ο Τσίπρας, ούτε ο Κουτσούμπας! Ιδέα μου ήταν, σκιάγματα, φάσματα της νυκτός!

Αντί αυτών "Σιγή ασυρμάτου".

Λες και κάτι φοβούνται.

Λες και κάτι κρύβουν.

Λες κι κι από κάπου τους κρατούν.

Ας είναι !

Η ιστορία θα είναι μαζί τους -και πρέπει- αμείλικτη.

Οι "ιεροί", το λοιπόν, κλάδοι της επιστημονικής κακοήθειας, έχουν το βαρύ φορτίο της προσφοράς και της ανακούφισης των πολλά πασχουσών πολυεθνικών εταιριών.

Προς τούτο και τα νέα ανθρωπιστικά πειράματα στην νέα "Υποσαχάρια Ευρώπη". Για το νέο καλό των ( δυτικών βεβαίως ) πλούσιων ανθρώπων. Για την αθλιότητα του πιο βάρβαρου καπιταλισμού.

"Στόχος να εμβολιαστεί το 70 τοις εκατό του πληθυσμού... πρέπει να πείσουμε (εννοεί να εκβιάσουμε) τους πολίτες να εμβολιαστούν, γιατί υπάρχει επιδημία παραπληροφόρησης", είπε ο  καθηγητής τενεκές της ιατρικής.  Πρέπει να βγει και το μεροκάματο!

Σε εμάς  τους υγιείς "ασθενείς", μας λένε πως οι ίδιοι το κάνουν.  Ας το αντιμετωπίσουμε σαν να μας λένε πως σκοπεύουν να πνιγούν στα Φάληρο!

 Αυτοί οι μεγαλόσχημοι, οι περιφερόμενοι στις τηλεοπτικές οδούς κανίβαλοι, οι απορριπτέοι του Ιπποκράτη και του Ασκληπιού, οι θνητοί  που έχουν την απαίτηση να λατρεύονται ως θεοί και όχι ως καρνάβαλοι! 

Ρωτήθηκε κάποτε ο Θεός σε τι διαφέρει από τέτοιους γιατρούς  και, αφού σκέφτηκε λίγο, απάντησε: "Εγώ δε ισχυρίστηκα  ποτέ πως είμαι τέτοιος γιατρός".

Πειθαρχία, το λοιπόν, επί αόριστον, συστήνει στο κοπάδι  η αγέλη των  λύκων!

Έλεγε ο Ζαν Ζενέ πως αν είναι να σωθεί ετούτος ο κόσμος (σ.σ που πολύ αμφιβάλλω), θα σωθεί μόνο από τους απείθαρχους....

Πηγη: Η σελίδα φβ του συγγραφέα


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.