Πέμπτη 6 Οκτωβρίου 2016

Αντίσταση στις κατοχικές δημεύσεις περιουσιών

κάθε Τετάρτη στα ειρηνοδικεία της πατρίδας μας...


Εδώ και τρία χρόνια  κάθε Τετάρτη στην κατοχική Ελλάδα, υπάρχει παρέμβαση στα ειρηνοδικεία της χώρας από μέλη οργανωμένων πολιτικών δυνάμεων, συλλογικοτήτων και μεμονωμένων πολιτών, με σκοπό την αποτροπή των πλειστηριασμών. 

Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα να έχουν αποτραπεί χιλιάδες εκπλειστηριάσεις περιουσιών. Τα ΜΜΕ κατέγραψαν αυτό το γεγονός στο παρελθόν, όταν στην παρέμβαση παρευρέθησαν οι νέοι συνεργάτες του ευρωράιχ Τσιπροκαμμένοι, για τις ανάγκες της προεκλογικής "αγωνιστικής" προβολής τους. Σήμερα οι Τσιπροκαμμένοι, φορώντας πλέον την μπότα του κατακτητή, συνεχίζουν το θεάρεστο έργο των Σαμαροβενιζέλων, δημεύοντας την περιουσία των Ελλήνων πολιτών. 
Στην διάρκεια της πρώτης φοράς αριστερά αλλά και μετά την ανατροπή του ΟΧΙ που έγινε ΝΑΙ με το κίνημα και την κοινωνία να έχει κάνει πολλά βήματα πίσω, ελάχιστοι αγωνιστές έδιναν οργανωμένα το παρόν στην αποτροπή των πλειστηριασμών. 

Σήμερα με ψηφισμένο το τρίτο μνημόνιο από όλο το "συνταγματικό τόξο" (τρομάρα τους), με τα κόκκινα δάνεια να έχουν πουληθεί μπιρ παρά στα ξένα funds "γύπες" και χωρίς καμία αυταπάτη (και ...ελπίδα) για την πορεία των πραγμάτων μέσα σε αυτό το €υρωνταχάου, όλο και περισσότερος κόσμος συνειδητοποιεί ότι η αντίσταση γίνεται επιτακτική ανάγκη.

Με πολιτικές δυνάμεις, νεολαία και γενικά αυξημένη συμμετοχή πολιτών στην ενεργή αντίσταση απέναντι στο Ευρωνταχάου,  δείχνει ότι το κίνημα ενάντια στους πλειστηριασμούς να αναζωπυρώνεται. Παράλληλα κλιμακώνεται και η καταστολή του κατακτητή με την απαγόρευση παρουσίας πολιτών σε δημόσιους χώρους. 

Γι αυτό και το όψιμο ενδιαφέρον των ΜΜΕ. 

Εδώ θέλει μεγάλη προσοχή!

Ζητούμενο είναι να μην φοβηθεί ο λαός μας. Αντίθετα πρέπει να συμμετέχει ακόμα ποιο μαζικά. Η καταστολή θέλει να φοβίσει για να διαλύσει την αντίσταση στην αδικία του κατοχικού "δίκαιου". Ο φόβος αντιμετωπίζεται με τον όγκο της λαϊκής συμμετοχής, την αποφασιστικότητα και την οργάνωση.

Καλό αγώνα. Καλή λευτεριά. Καλή πατρίδα. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.