Πέμπτη 25 Αυγούστου 2016

Ο λαός της Ουκρανίας δε σιωπά απέναντι στους ΝΑΖΙ κύριοι της ΝΑΤΟικής Αριστεράς. Τους τσακίζει (βίντεο)!


«Ζητώ δημόσια συγγνώμη από τον Ν. Δένδια, διότι κάποτε διαδήλωνα εναντίον του»

Γιάννης Μουζάλας

Του askordoulakos

Είναι πολύ… φρέσκες οι αποκαλύψεις της αμερικανικής ομάδας χάκερς-ακτιβιστών, που ονομάζονται DCLeaks, βάσει των οποίων, το Μάρτιο του 2015 ο Ματθαίος Τσιμιτάκης, δημοσιογράφος (sic) στην Αυγή τότε και μέλος της στενής επικοινωνιακής ομάδας του Α. Τσίπρα, έλαβε MAIL από το Γιάννη Καρρά, καθηγητή πανεπιστημίου και συνεργάτη στο ίδρυμα Open Society που ανήκει στον Τζορτζ Σόρος, με σκοπό  τη (με το αζημίωτο) δημιουργία «τοίχου σιωπής» υπέρ των Ουκρανών ναζί.

Χαρακτηριστικό είναι το γεγονός, ότι ο Τσιμιτάκης, ο Καρράς (τον οποίο ο γράφων-κατά κακή του τύχη- είχε καθηγητή στο Πανεπιστήμιο), αλλά και το Μαξίμου και ο ΣΥΡΙΖΑ, δεν έχουν βγάλει άχνα περί το θέμα!

Η Νατοική-κυβερνώσα Αριστερά, έχει προσδεθεί πλέον απροσχημάτιστα στο άρμα της πιο επιθετικής πολεμικής και οικονομικής μαφίας που γνώρισε η ανθρωπότητα, έως σήμερα, με μοναδικό στόχο τον ατομικό πλουτισμό και την ικανοποίηση των ψυχοκοινωνικών απωθημένων, των καθαρμάτων που την περιστοιχίζουν. Αδίστακτα ερπετά, ανιστόρητοι κι αστοιχείωτοι απατεώνες και τυχοδιώκτες παντός είδους, που είναι διατεθιμένοι να κάνουν ο,τιδήποτε τους ζητηθεί, αρκεί να ικανοποιήσουν τ’ αφεντικά με το ανάλογο αντάλλαγμα φυσικά. Είναι αυτοί, τους οποίους καλοπληρώνει ο Σόρρος, προκειμένου να «χαιδέψουν» επικοινωνιακά (και όχι μόνο), το φιλονατοικό ναζιστικό καθεστώς της Ουκρανίας.Επειδή, όμως, οι εν λόγω «κύριοι» και «κυρίες», δεν είναι μόνο ανιστόρητοι και παραδόπιστοι, αλλά κι ανενημέρωτοι, θα τους ενημερώσουμε εμείς, για το πως αντιμετωπίζουν οι πολίτες της (Ανατολικής κυρίως) Ουκρανίας τα ναζιστικά καθάρματα και μάλιστα ΔΩΡΕΑΝ!

Αξιωματικοί και οπλίτες του ναζιστικού πυροβολικού της Ουκρανίας, συλλαμβάνονται και περιφέρονται, ως αιχμάλωτοι, από τους αντιφασίστες μαχητές των μηχανοκίνητων ταγμάτων«Motorola», «Sparta» και «Somalia», των οποίων επικεφαλής είναι ο Γεωργιανός στην καταγωγή, με το ψευδώνυμο «Givi».

Μαχητές της λαικής αντιφασιστικής πολιτοφυλακής του  Donetsk,στήνουν ενέδρα και τσακίζουν το φιλονατοικό παραστρατιωτικό  ναζιστικό τάγμα  «Aidar».

Μέλη των φιλονατοικών παραστρατιωτικών ναζιστικών ταγμάτων «Azov», «Dnepr» και «Donbass», που προέβαιναν σε δολοφονίες αμάχων, συλλαμβάνονται από μαχητές της λαικής αντιφασιστικής πολιτοφυλακής του  Ilovaisk

Ο λαός του Slaviansk και του Luganskενωμένος κι αποφασισμένος ετοιμάζεται να υπερασπιστεί την πατρίδα του από τη ναζιστική απειλή

Αποτυπώστε καλά στο μυαλό σας τα παραπάνω στιγμιότυπα… «σύντροφοι» της Μερκελαριστεράς και του ΝΑΤΟ. Ποτέ δεν είστε σίγουροι, τι μπορεί να συμβεί.  Το μόνο σίγουρο, είναι  το στρατόπεδο, στο οποίο θα είστε.
Πάντως όχι το λαικό!
Πηγή:Βαθύ κόκκινο μέσω:https://seisaxthia.wordpress.com

ΣΧΕΤΙΚΟ: Όταν ο George Soros χρηματοδοτεί στην Ελλάδα "εκθέσεις" επιρροής για το ουκρανικό ναζιστικό πραξικόπημα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.