Κυριακή 27 Μαρτίου 2016

Θλίψη! Ο δήμαρχος αμαυρώνει την ημέρα τιμής στο μπλόκο της Καλογρέζας...

Την πιο ιστορική μέρα, την ημέρα των 22 εκτελεσθέντων στο μπλόκο της Καλογρέζας την περίοδο της κατοχής, διάλεξε ο Δήμαρχος Ν. Ιωνίας Ηρακλής Γκότσης για να επαναπροσδιορίσει τη στάση του απέναντι στα μνημόνια και τη νεά κατοχή. Διάλεξε αυτή την ημέρα μνήμης για να μας πει ότι 
"σήμερα έχουμε μια κυβέρνηση που είναι αποφασισμένη να αντισταθεί στα σχέδια των εταίρων μας.. για να σώσει τη χώρα και τους ανθρώπους της και θα πρέπει κι εμείς να συμπαραταχτούμε μαζί της να νικήσει αυτό τον άνισο αγώνα, να νιώσουμε αξιοπρεπείς, να νιώσουμε περήφανοι".
Εύγε Δήμαρχε της "αριστεράς" και της "αντίστασης". Αλήθεια, γι' αυτό εκτελέστηκαν τα 22 παληκάρια; Μήπως έπρεπε τότε να "αντισταθούν" κι αυτοί συνεργαζόμενοι με τον κατακτητή αντί να εκτελεστούν; 

Η αντίδραση των πολιτών στη φιέστα που προσπάθησε να διοργανώσει ο Δήμαρχος ήταν άμεση και καταγγελτική:
από παντού άρχισαν να ακούγονται γιουχαΐσματα και φωνές για προδότες από τους ανυπόταχτους Καλογρεζιώτες που δεν μπορούν να συμπαραταχτούν με μια μνημονιακή κυβέρνηση που ρίχνει πάνω τους το ένα μέτρο μετά το άλλο στο όνομα της..αντίστασης (ενάντια σε ποιον και για ποιον άραγε); Φυσικό το βρίσκουμε αυτή η αντίδραση να μην τους αρέσει, δε θα μπορούσε όμως να ήταν άλλη για την ιστορική Καλογρέζα.

Πηγή:http://iskra.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=23856%3Akalogreza-mploko&catid=78%3Aygeia&Itemid=178

ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ:

Διαβάζοντας όλο το κείμενο της ομιλίας του δημάρχου (δείτε το ΕΔΩ), μας δμιουργήθηκε η εντύπωση οτι η επίμαχη παράγραφος είναι εντελώς "παράταιρη" με το υπόλοιπο κείμενο...Μήπως δήμαρχε "σου την φορτώσανε" εκ των υστέρων;  Αν είναι έτσι τόσο το χειρότερο για σένα...Ντροπή σου!!!

ΣΧΕΤΙΚΑ:



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.