Τρίτη 23 Φεβρουαρίου 2016

Ο Κανένας και ο Καθένας | Ο Νίκος Καλογερόπουλος στο θέατρο Underground, στην Αθήνα


Ο Νίκος Καλογερόπουλος επιστρέφει, στο θέατρο Underground στην Αθήνα με την νέα του παράσταση "Ο Κανένας και ο Καθένας".  Μία παράσταση - ωδή, αφιερωμένη στον άγνωστο πολίτη.

Κινκουλ...

Σίσυφος ο κωλοτούμπας

Για όσους δε γνωρίζουν, ο Νίκος Καλογερόπουλος και η ομάδα του, τα τελευταία τρία χρόνια βρίσκονται στην Κυπαρισσία, όπου συμβάλλουν στην πολιτιστική πρόοδο της περιοχής  στο πολυχώρο τέχνης "ΤΡΕΝΟΤΕΧΝΕΙΟΝ".


Από 15 Φεβρουαρίου Δευτέρα-Τρίτη-Τετάρτη

Ώρα: 21:00
Γενική είσοδος: 12 Ευρώ
Θέατρο Underground - Κοραή 5 ( Στ. Μετρό Πανεπιστήμιο)

Διαβάστε παρακάτω το δελτίο τύπου:



Από το πολιτιστικό πολυχώρο δημιουργίας και τέχνης της ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑΣ στην ΕΛΛΑΔΑ.  
Στις μέρες της οικονομικής δυστοκίας του τόπου, τολμούμε να αποτυπώσουμε σε ένα νέο θεατρικό κείμενο του Νίκου Καλογερόπουλου το  "θάνατο του δικού μας εμποράκου". 
Ο ΚΑΝΕΝΑΣ και Ο ΚΑΘΕΝΑΣ, μια ωδή με λαϊκά άσματα, αφιερωμένη ΣΤΟΝ ΑΓΝΩΣΤΟ ΠΟΛΙΤΗ που κατέθεσε τη ψυχή του, την περιουσία του, την ελπίδα του, όχι όμως την αξιοπρέπεια του και τα όνειρα του . 
Η παράσταση, θα ξεκινήσει άμεσα, από το υπόγειο θέατρο underground πλατεία Κοραή 4 , στη στοά του κινηματογράφου ΑΣΤΥ στην Αθήνα στις 15 Φεβρουαρίου Κάθε Δευτέρα, Τρίτη. Τετάρτη. 
Το 10% από τις εισπράξεις θα πηγαίνει στο καλάθι των απόρων & αστέγων, μαζί με ρούχα –τρόφιμα και ότι άλλο μας περισσεύει. 
Προσδοκούμε να καταφέρουμε να δώσουμε από την περιφέρεια το έναυσμα για την διαφύλαξη, την ανάπτυξη της πολιτιστικής μας παράδοσης - κληρονομιάς αλλά και τη φλόγα αναβάθμισης του τόπου μας... 
Με εκτίμηση,
Νίκος Καλογερόπουλος

Σημείωση ιστολογίου: Τα ηχητικά αποσπάσματα είναι απο την εκπομπή "Πολιτικοί Διάλογοι" με τον Δημ. Καζάκη και την Γεωργία Μπιτάκου στην ERTopen την Δευτέρα 22 Φεβρ. 2016.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.