Τετάρτη 20 Ιανουαρίου 2016

Habemus Kyriakum


ΤΟΥ ΑΝΤΙΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ

Πεντακαθαρίδης και πατριώτης…

Επιτέλους! Ανασάναμε! Ένα τεράστιο βάρος έφυγε πάνω από τα στήθια μας. Το κύριο και βασικό κόμμα του δωσιλογισμού, της ρεμούλας και της σαπίλας, η Νέα Δημοπρασία, εξέλεξε νέο αρχηγό. Τον λαοπρόβλητο και εμπνευσμένο ηγέτη, Κούλη. Νέες σελίδες προδοσίας, διαπλοκής, φτώχειας και απολύσεων ετοιμάζονται να γραφτούν στο παλμαρέ αυτής της άμοιρης χώρας. Να το χαιρόμαστε το παλικάρι. Και πολύ περισσότερο, να χαιρόμαστε αυτούς που πήγαν και το ψήφισαν. Αυτούς, δηλαδή, που αποτελούν το ίζημα της ελληνικής κοινωνίας. Ή κοινώς, το κατακάθι.

Τι είχαν στο μυαλό τους όταν ψήφιζαν Κυριάκο; Γιατί διάλεξαν τον ένα γιό δωσίλογου και όχι τον άλλο γιό δωσίλογου; Ποιο ήταν το κριτήριο για να επιλέξει κάποιος, ποιον γιό δωσίλογου θέλει για αρχηγό; Πίστεψαν με πάθος το πρόγραμμα που κατέθεσε ο Κυριάκος του Μητσοτάκη; Είδαν πως με τα οράματά του θα δει φως η Πατρίδα και ο λαός μας; Μπαααα. Απλά άκουσαν τι τους έλεγε η μαύρη ψυχούλα τους ή άκουσαν τα μέσα μαζικής εξημέρωσης και εξαπάτησης για άλλη μια φορά, όπως μόνιμα κάνουν. Τα οποία, με τη σειρά τους, προώθησαν αυτόν που τους διέταξε ο ανώτατος άρχων, κύριος Βόλφγκανγκ Σόιμπλε.


Πώς τα δουλικά ΜΜΕ έπαιξαν το παιχνίδι; Συσχετίζοντας τον Καραμανλή (ανηψιό του γνωστού δωσίλογου επί της γερμανικής κατοχής), που υποστήριξε τον Μεϊμαράκη (εγγονό και γιό γνωστών δωσίλογων επί της γερμανικής κατοχής), με τον Τσίπρα (γιό γνωστού εργολάβου της χούντας). Πέρασαν την φήμη, πως ο Καραμανλής και ο Μεϊμαράκης τα έχουν βρει με τον αριστερό και κουμμουνιστή Τσίπρα (εδώ ας κάνουμε ένα διάλλειμα να συνέλθουμε από τα γέλια και συνεχίζουμε), ενώ ο Μητσοτάκης (γιός γνωστού δωσίλογου επί της γερμανικής κατοχής) είναι ο γνήσιος δεξιός, που θα αντιπαρατεθεί στον Τσίπρα. 

Σε αυτό το γελοίο σκηνικό, συνέβαλε και η αριστερή ΑΥΓΗ, η οποία υποστήριξε πρωτοσέλιδα τον Μεϊμαράκη. Δεν ήξεραν οι αριστεροί δημοσιογράφοι, πως υποστηρίζοντας τον Μεϊμαράκη, ταυτόχρονα τον καίνε στα μάτια αυτού του που θα πήγαινε να ψηφίσει; Δεν θα ψήφιζε κανένας συριζαίος, αντίθετα οι γνωστοί υπερήλικες ραγιάδες θα ψήφιζαν και αυτοί σίγουρα δεν επηρεάζονται θετικά από την ΑΥΓΗ. Συνειδητά λοιπόν, έκαναν και αυτοί ότι μπορούσαν για να προωθήσουν τον Κυριάκο μας. Ας όψονται οι άνωθεν εντολές του Κυρίου (Σόιμπλε).

Γιατί, όμως, ο Κύριος να επιλέξει τον Κυριάκο; Μα πολύ απλά, γιατί ο Κυριάκος διψάει για αίμα. Δεν είναι ο απλός πουλημένος εθελόδουλος πολιτικός, που χοροπηδάει ανάλογα με τα κελεύσματα του ξένου αφέντη του. Από μικρός έχει γαλουχηθεί με τα ιδανικά του γερμανικού μεγαλείου και της δικής μας υποτέλειας. Αν στείλουν οι γερμανοί επικυρίαρχοι ένα έτοιμο γραμμένο νόμο (όπως κάνουν μονίμως τα τελευταία 5 χρόνια), που να ζητάει 50.000 απολύσεις και 20% μείωση των εισοδημάτων, ο Κούλης θα κάνει 100.000 απολύσεις και θα επιφέρει μείωση των εισοδημάτων κατά 50%. Γιατί αυτός είναι ρε παιδιά. Δε θέλει και πολύ ανάλυση το πράμα. Γιατί σκίστηκαν όλοι να τον κάνουν αρχηγό; Για τα εκφραστικά του μάτια; Για τις ευαισθησίες του; Γιατί απλά είναι πολιτικά αδίστακτος και αιμοδιψής.

Ένα άλλο τεράστιο προσόν του Κυριάκου είναι πως αιωνίως θα του κουνάνε κάποια σαν τα παρακάτω χαρτιά, που έβγαλε στη φόρα η γραμματέας του Χριστοφοράκου, ώστε ακόμα και αν κάποτε γίνει κάτι,που τώρα δεν είναι, θα εξακολουθεί να εκτελεί εντολές πειθήνια.


Λουκούμι έρχεται στους ξένους επικυρίαρχους και στους ντόπιους συνεργάτες τους ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Έχω την εντύπωση όμως, πως η νεοφιλελεύθερη μισάνθρωπη αρχηγία του μπορεί να ωφελήσει εμμέσως και τις πατριωτικές δυνάμεις. Εννοώ, πως η ΝΔ στα χέρια του θα ξεφτιλιστεί και θα μισηθεί όσο ποτέ, θα απελευθερώσει τον υγιή πατριωτικό κόσμο που έχει εγκλωβισμένο και θα πάρει, ακόμα πιο σύντομα από το αναμενόμενο, το δρόμο του ΠΑΣΟΚ και του ΣΥΡΙΖΑ για την αιώνια λήθη. Άντε, να ξεμπερδεύουμε με τους δωσίλογους κάθε χρώματος και να πάρουμε την Πατρίδα μας πίσω. 

ΥΓ. Δεν έχω σε καμία υπόληψη τους ψηφοφόρους της ΝΔ. Πάντα υπήρχαν οι προδότες και πάντα υπήρχαν οι ηλίθιοι. Ακόμα και στην πρώτη γερμανική κατοχή 1941-1944, υπήρχε ένα κομμάτι του πληθυσμού (κάπου στο 10%), που ήταν γερμανοτσολιάδες περιωπής, είτε φορούσαν φουστανέλα είτε όχι. Και σήμερα υπάρχουν τέτοιοι, άλλοι στη ΝΔ, άλλοι στη ΧΑ και άλλοι εδώ κι εκεί. 
Κρατάω μια επιφύλαξη, για το μέγεθος της ηλιθιότητάς τους και εξηγούμαι: 
Την πρώτη Κυριακή, έβγαλαν πρώτο τον Μεϊμαράκη με 40% και δεύτερο το Μητσοτάκη, ενώ ήταν ακλόνητο φαβορί ο Τζιτζικώστας. Μεγάλη έκπληξη. 
Τη δεύτερη Κυριακή, έβγαλαν πρώτο το Μητσοτάκη, ενώ ήταν αδιαμφισβήτητο φαβορί ο Μεϊμαράκης, που μάλιστα ερχόταν με το 40% της πρώτης Κυριακής και την όποια αποχή υπέρ του. Δεύτερη τεράστια έκπληξη. Λίγο δύσκολη να εξηγηθεί. Μήπως έπεσε ένα τηλέφωνο από το βορρά, που απλά υπαγόρευσε τα αποτελέσματα και τα ντόπια υπάκουα σκυλάκια υπάκουσαν τυφλά; Υπάρχει καμία διασφάλιση για εμάς τους πολίτες, πως τα αποτελέσματα των εκλογών της ΝΔ, είναι και τα πραγματικά; Εδώ δεν υπάρχει διασφάλιση στις εθνικές εκλογές, στη φωλιά των δωσιλόγων θα υπάρχει;

ΥΓ2. Για να γίνει κάποιος αρχηγός της ΝΔ, πρέπει απαραίτητα να έχει πιστοποιητικό οικογενειακού δωσιλογισμού; Αν δεν ήσουν ο ίδιος δωσίλογος ή δεν είσαι απόγονος κάποιου δωσίλογου, δεν γίνεσαι αρχηγός με τίποτα. Δεν πα’ να είσαι ο Μέγας Αλέξανδρος; Αν δεν κυλάει στο αίμα σου το δωσιλογιλίκι, ξέχνα το.

Καλή λευτεριά


Διάβασε σχετικά:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.