Σάββατο, 28 Νοεμβρίου 2015

Μεγάλο κακό έρχεται….


Του Όθωνα Κουμαρέλλα*

Δύο μόλις μήνες μετά τις εκλογές του Σεπτέμβρη όπου το μνημονιακό «στρατόπεδο» σάρωσε -ελλείψει αξιόπιστης εναλλακτικής- με το 85% των ψήφων, και είναι πια ολοφάνερο, ότι η κατάσταση ολοένα και μοιάζει με εκείνη που οι από «κάτω» επ’ ουδενί δεν θέλουν και οι από «πάνω» δεν μπορούν ούτε τα ελάχιστα από αυτά που νόμιζαν ότι θα καταφέρουν.

Η πορεία φθοράς και ουσιαστικά σταδιακής κατάρρευσης της πρώτης κυβέρνησης των «αριστερών» απατεώνων του Τσίπρα (μαζί με τους εθνοκάπηλους λαϊκο-δεξιούς του θλιβερού Καμμένου, εξ ίσου απατεώνων, έστω και παλαιότερης κοπής οι τελευταίοι), δείχνει ότι οι εξελίξεις απ’ εδώ και εμπρός θα είναι ραγδαίες.

Υπό αυτή την έννοια η σημερινή (28/11/2015) σύσκεψη υπό τον ευρω-πρόεδρο Πάκη και με τη συμμετοχή των άλλων δωσίλογων δήθεν αρχηγών, παρά το φιάσκο που κατέληξε, δείχνει το στρατηγικό αδιέξοδο που έχει βρεθεί το ίδιο το σύστημα. Αν σε αυτό το σκηνικό προστεθεί και η «γεωπολιτική» εξέλιξη στη γειτονιά μας, τότε καταλαβαίνουμε ότι πρόκειται για ΠΑΝΙΚΟ!

Πανικόβλητος ο φερόμενος ως πρωθυπουργός και στην πράξη εγκάθετος των δανειστών Τσίπρας προστρέχει σε βοήθεια. Που αλλού; Μόνο εκεί που θεωρούσε ότι μπορεί να τη βρει. Στους ήδη καταγεγραμμένους εγκληματίες προκατόχους του και σε μερικούς ακόμα χρήσιμους ηλίθιους να μοιραστεί το κόστος. Για έξι ολόκληρες ώρες στο «κονκλάβιο» των αναξιόπιστων περιέπαιζαν εαυτούς και αλλήλους, μα πάνω απ’ όλα τον ελληνικό λαό. Ο Τσίπρας θέλει να μοιραστεί την ευθύνη με τους πρώην και νυν ενόχους και οι «παλιοί» νομίζουν ότι θα την γλυτώσουν αν του τα φορτώσουν όλα. Και τα παλιά και τα καινούργια.

Πλανώνται όλοι πλάνην οικτράν. Το κακό τέλος πλησιάζει με αστρονομική ταχύτητα και το καθεστώς πέραν της «οικουμενικής» με λαγό και κράχτη το… Λεβέντη, βγάζει από τους πιο σκοτεινούς υπόγειους τάφους κάθε βρικόλακα και φάντασμα του παρελθόντος. Τον ίδιο τον «Κοκό». Το γιό της «φρίκης» και τα «μπάσταρδά» του!. Κι όπως πάντα, ανέλαβε το γνωστό «συγκρότημα» τη βρώμικη δουλειά….

Τι άραγε γνωρίζουν αυτοί περισσότερο από εμάς και ετοιμάζουν -έστω κι ως «plan b’»- τέτοιες διαδοχές, που μόνο μετά από μια τεράστια εθνική καταστροφή θα μπορούσε να έχει κάποια πιθανότητα;

Αδέλφια! Το τέρας ψυχορραγώντας γίνεται ολοένα και πιο επικίνδυνο και αιμοβόρο. Ας μην το αφήσουμε να μας κατασπαράξει!

Όλοι στους δρόμους!

Γενική Πολιτική Απεργία Τώρα!!!!

Μέχρι να πέσουν και να τους στείλουμε στο διάολο και ακόμα παραπέρα!

Πηγή:http://seisaxthia-epam.blogspot.gr/2015/11/blog-post_159.html

* Ο Οθωνας Κουμαρέλλας είναι μέλος της Π.Γ. του Ε.ΠΑ.Μ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.