Παρασκευή, 2 Ιανουαρίου 2015

Ο Σαμαράς παραδίδει τη Θράκη, με αντάλλαγμα την διάσωσή του…


5 έως 6 έδρες «παραδίδονται» σε τουρκόφρονες του DEB 

Γράφει ο Γεωργίου Μιχαήλ 

Ραγδαίες οι εξελίξεις στην πολιτική σκηνή (και ακόμη περισσότερο στο παρασκήνιο) της Θράκης και συγκεκριμένα στους δύο «φλέγοντες» νομούς Ξάνθης και Ροδόπης. Ενώ τα κόμματα έχουν ήδη αρχίσει να κλείσουν τα ψηφοδέλτιά τους, το κυβερνών κόμμα της Νέας Δημοκρατίας του Αντώνη Σαμαρά, με κινήσεις που δεν εκθέτουν την Ελληνικότητα της Θράκης, δείχνει πως έναντι του κομματικού οφέλους (και την προσωπικής πολιτικής διάσωσης του Αντώνη Σαμαρά) η έννοια της λέξης πατρίδα «συμπιέζεται» δημιουργώντας πλείστα όσα τεράστια προβλήματα στο μέλλον της Ελληνικής Θράκης.
Έτσι, πολύ καλά πληροφορημένες πηγές μας ενημερώνουν πως στο ν. Ροδόπης η Νέα Δημοκρατία προχώρησε σε συνεργασία με το εθνικιστικό κόμμα τουρκοφρόνων (KIEΦ – DEB) και θα συμπεριλάβει υποψήφιο τουρκόφρονα στα ψηφοδέλτια του κυβερνώντος κόμματος.

Στο νομό Ξάνθης τόσο η υποψηφιότητα Μάντατζη στο ΠΑΣΟΚ, αλλά κι ενός ακόμη μουσουλμάνου στη Νέα Δημοκρατία (δικηγόρος, που σύμφωνα με πληροφορίες έχει πάρα πολύ καλές σχέσεις με το ΚΙΕΦ – DEB και ήταν ένας εκ των τριών που κατέθεσε στον Άρειο τα έγγραφα νομιμοποίησης του κόμματος των τουρκοφρόνων), αποτελούν «στρατηγικές» κινήσεις τόσο από την πλευρά της Νέας Δημοκρατίας του «πατριώτη» Σαμαρά, όσο και από την πλευρά του τουρκικού Προξενείου της Κομοτηνής, που με αυτόν τον τρόπο διεκδικεί ξεκάθαρα 5 έδρες (επί συνόλου 6) στους νομούς Ξάνθης και Ροδόπης, ενώ υπάρχει πάντα το ενδεχόμενο οι νομοί Ξάνθης και Ροδόπης να εκπροσωπούνται ΜΟΝΟ από μουσουλμάνους, εάν κατορθώσει το ΠΑΣΟΚ να μπει στη Βουλή και εάν γίνει κατορθωτός ο απόλυτος διαμοιρασμός ψήφων από το τουρκικό προξενείο.

Είναι πλέον προφανέστατο πως η ανάγκη ψήφων, οδηγεί τη Νέα Δημοκρατία και τον ίδιο τον Αντώνη Σαμαρά, σε επιλογές υποστήριξης των τουρκικών σχεδιασμών, δημιουργώντας το πρωτοφανές, δηλαδή την αγαστή συνεργασία του τουρκικού Προξενείου της Κομοτηνής, με την Ελληνική κυβέρνηση, προκειμένου οι νομοί Ξάνθης και Ροδόπης να χαρακτηριστούν επισήμως (και με τη βοήθεια της Ελληνικής κυβέρνησης) ως... "τουρκικοί"!!!

Σύμφωνα με αυτές τις εξελίξεις, γίνεται, πλέον απολύτως κατανοητό πως για τον ίδιο τον Αντώνη Σαμαρά, όσο και για τους «υπεύθυνους» της Νέας Δημοκρατίας (τόσο σε κεντρικό όσο και σε περιφερειακό – τοπικό επίπεδο) η προστασία του κόμματος υπερτερεί από το καθήκον προς την πατρίδα.
Από την πλευρά μας, θεωρούμε πως σε αυτές τις εκλογές (και ιδιαίτερα στην προεκλογική περίοδο) θα πέσουν πολλές μάσκες... 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.