Κυριακή 2 Νοεμβρίου 2014

Που τους βρήκαμε ρε γαμώτο;

Toυ Καρτέσιου

Συνέντευξη στον Real fm έδωσε η Σοφία Βούλτεψη και η ερώτηση είχε σχέση με την ανακοίνωση του Γραφείου Προϋπολογισμού της Βουλής, σύμφωνα με την οποία δεν έχει ακόμη διαμορφωθεί ένα εθνικό πρόγραμμα για την εποχή μετά το τρέχον μνημόνιο. Ε, ακούστε μόνοι σας τι απάντησε η κυβερνητική εκπρόσωπος.


Είπε δηλαδή ότι κακώς ασχολούμαστε με το θέμα διότι αυτές οι ανακοινώσεις δεν βγαίνουν για εμάς, αλλά μόνο για τους βουλευτές. Όμως γαμώ την υποκρισία για ανάγκη διαφάνειας, γίνεται το κακό και κυκλοφορούν τα νέα στην πιάτσα. Μακάρι πάντως να σταματούσε εκεί η κυβερνητική εκπρόσωπος. Ακούστε την λίγο ακόμη.





Δύο πράγματα ομολογεί η Βούλτεψη. Πρώτον, ότι οι κυβερνητικοί βουλευτές είναι τόσο ηλίθιοι και άσχετοι που δεν αντιλαμβάνονται την πραγματικότητα, ούτε ξέρουν τι συμβαίνει γύρω τους ή έστω στην κυβέρνησή τους, ώστε λειτουργεί ένα ειδικό γραφείο που τους ενημερώνει για όσα έχουμε αντιληφθεί εμείς οι απλοί πολίτες.
Το δεύτερο πράγμα που ομολογεί η Βούλτεψη είναι ότι θεωρεί τόσο ηλίθιους και άσχετους εμάς τους πολίτες σε σημείο που να πιστεύουμε ότι οι κυβερνητικοί βουλευτές ψηφίζουν λαμβάνοντας υπ’ όψιν τους και τις ανακοινώσεις των υπηρεσιών της Βουλής, ενώ όλοι γνωρίζουμε ότι κανείς βουλευτής δεν ξέρει τι ψηφίζει παρά μόνο εκτελεί την πρωθυπουργική εντολή. Και όποιος δεν την εκτελεί, διαγράφεται.

Συμπερασματικά, είναι τόσο έξυπνη η Βούλτεψη ώστε δεν αντιλαμβάνεται πως αυτό που ουσιαστικά λέει είναι ότι αν οι κυβερνητικοί βουλευτές ψήφιζαν ελεύθερα και έχοντας ανάμεσα στα κριτήριά τους τις ανακοινώσεις του Γραφείου Προϋπολογισμού της Βουλής θα έπρεπε να έχουν ρίξει εδώ και καιρό την κυβέρνηση για να σώσουν τον τόπο. Όμως δεν το κάνουν, άρα κι αυτοί ομολογούν ότι δεν υπηρετούν τίποτε άλλο πέρα από το προσωπικό τους συμφέρον.

Δεν ξέρω που τους βρήκαμε αυτούς τους βουλευτές, τους υπουργούς και τον πρωθυπουργό, ομολογώ όμως ότι έχουμε στα χέρια μας μοναδικά κομμάτια για ένα μελλοντικό μουσείο της παγκόσμιας ηλιθιότητας.

Πηγή:http://kartesios.com/?cat=28

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.