Παρασκευή 19 Σεπτεμβρίου 2014

Γεια χαρά ...

Του Γιώργου Κανελλάκη

Γεια χαρά. Τι κάνουμε σήμερα ; Ακούσαμε τράγκα ; Φοβηθήκαμε ; Βρήκαμε τρόπο να μη πάμε σε cinema να δούμε το "Εξορκιστής Νο 87" και να γλυτώσουμε τα 10 euro του εισιτηρίου ; 
AME !!!
Aμ πως !!! Είναι άλλωστε σαφέστατος. Ο αντώνης είναι πουλημένος ΑΛΛΑ (και το θέμα αρχίζει πάντα από το "αλλά" .. έχουμε ασφάλεια. Επίσης (κατά τον ίδιο) η Ελλάδα είναι "δεξιά", ξεχνώντας τι έλεγε προ 3-4 μηνών που γαύγιζε με το (σωστό): μη χωρίζεστε σε δεξιούς και αριστερούς".Είδες τι κάνει μια αγωγή ;

Αν πάλι δεν φοβήθηκες μάστορα, μήπως είδες πως συνέλαβαν τον κεντρικό τραπεζίτη στην Κύπρο ; Πως ξήλωσαν τον κεντρικό τραπεζίτη στην Αλβανία, το είδες ; Εκεί είναι ηλίθιοι. Δεν είναι σαν "εμάς" που τον τραπεζίτη τον προάγουμε σε γενικό "φρονιμίτη" μιας ολόκληρης ... (φερόμενης) κυβέρνησης.

Αν πάλι δεν μάσησες ούτε με αυτό και δεν ανέβασες αδρεναλίνη αγωνιστική τότε πήγαινε στην Χαλκοκονδύλη να δεις το αίμα ενός άστεγου ανθρωπάκου που σάλταρε από τον 4ο όροφο του ξενοδοχείου φιλοξενίας που έμενε και σκέψου πόσο χαρούμενος ένιωθε με τις ανελλιπείς επιτυχίες των σαμαρά και βενιζέλου.

Ή σκέψου ακόμη μήπως ένιωθε και ανείπωτη χαρά που ο alexis και η παρέα του -κάνοντας ΕΝΑ ακόμη βήμα πίσω- μιλούν πλέον για "διαπραγμάτευση" ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΑΡΑΤΑΣΗ αποπληρωμής. Ένα ίδιο πράγμα δηλαδή με την ταινία τρόμου που ζεις καθημερινά, αλλά στο "αριστερό" (χαχαχαχαχα) της, όπως αρέσκεται να λέει.

Τέλος, με την ευκαιρία, σκέφτομαι να ρωτήσω τον Μίκη Θεοδωράκη που έστειλε χαιρετισμό στο φεστιβάλ του ΚΚΕ τι εννοεί όταν "αναφέρθηκε στις εξελίξεις στην καπιταλιστική οικονομία, στην Ελλάδα και διεθνώς, στις αντιθέσεις που οξύνονται, τις αντιπαραθέσεις και επεμβάσεις που φουντώνουν στην περιοχή μας και ευρύτερα, καθώς και στα καθήκοντα των κομμουνιστών σε αυτές τις συνθήκες και την ανάγκη οι λαοί σ' αυτές τις χώρες να μην στοιχηθούν πίσω από ξένα συμφέροντα αλλά να χαράξουν τον δικό τους δρόμο σε σύγκρουση με τις αστικές κυβερνήσεις και τους διεθνείς ιμπεριαλιστικούς οργανισμούς". 

Η απάντηση ας είναι στα Ελληνικά παρακαλώ. Κορακίστικα δεν καταλαβαίνω και τρομάζω με τις αναφορές περί όταν ακούω για ινστρούχτορες και για σαμποταρισμό του παραγωγικού προτσές !!!

Τέλος, κλείνοντας και αν δεν έχεις τρομάξει επαρκώς με την κάθε λογής μαλακία ΤΟΥΣ, αν δεν έχεις πληρώσει ακόμη ΕΝΦΙΑ, αν δεν έχεις μάθει πως η Ρωσία και η Αργεντινή θα συναλλάσσονται σε ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ νομίσματα και όχι σε δολάρια, αν δεν τρόμαξες αγρότη που ΚΑΙ ΟΙ ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΟΙ θα έχουν τον θάνατο της αλεπούς καθώς η Ρωσία ΚΟΒΕΙ και τις εισαγωγές κτηνοτροφικών, αντικαθιστώντας τες με ζωικό κεφάλαιο από την τουρκία, ... πάγαινε το βράδυ να ακούσεις την κυρία ΓΚΑ-ΓΚΑ. Εκεί θα σου σηκωθεί σίγουρα (η τρίχα σου με την τρελή χασικλού με το κιλοτάκι).


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.