Τετάρτη 27 Αυγούστου 2014

Θέλετε να μας στείλετε φάρμακα; Διαβάστε εδώ …


Παράκληση προς όλους όσους μας στέλνουν φάρμακα, ειδικά από την επαρχία.

Η ομάδα των εθελοντών μας που παραλαμβάνουν φάρμακα από διάφορες περιοχές της Αττικής χρειάζονται μερικές μέρες προειδοποίηση για να μπορέσουμε να οργανώσουν μια παραλαβή. Όποιος μας παίρνει τηλέφωνο την ίδια μέρα και μας λέει «έρχονται τόσα κουτιά φάρμακα με το τάδε πλοίο ή το τάδε ΚΤΕΛ που φτάνει σε 2 ώρες» μας φέρνει σε πάρα πολύ δύσκολη θέση αφού αδυνατούμε να ανταποκριθούμε.

Όλοι όσοι εργαζόμαστε στο Μητροπολιτικό Κοινωνικό Ιατρείο Ελληνικού είμαστε εθελοντές, και προσφέρουμε στο ιατρείο τον ελεύθερο χρόνο μας, με αποτέλεσμα ΟΛΕΣ οι δουλειές να πρέπει να προγραμματίζονται ακόμα και βδομάδες πριν.  Παράκληση λοιπόν, όταν θέλετε να μας στείλετε φάρμακα, κάντε ένα τηλέφωνημα στο 210-9631-950 ή στείλτε μας ένα μήνυμα στο mkiellinikou@gmail.com και δηλώστε την πρόθεση σας, ώστε η αρμόδια εθελόντρια που συντονίζει αυτό το δύσκολο έργο θα έρθει σε επαφή μαζί σας όσο πιο άμεσα μπορεί και να οργανώσει την παραλαβή των φαρμάκων, με κάποιον από τους εθελοντές που έχουμε σε όλη την Αττική.

Ζητάμε την κατανόηση σας στον παραπάνω τρόπο λειτουργίας, αλλιώς θα υπάρξουν σοβαρά προβλήματα με την παραλαβή των φαρμάκων.

ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΙΑΤΡΕΙΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ

ΩΡΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ
(ΔΕΥΤΕΡΑ-ΠΕΜΠΤΗ 10:00-20:00, ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10:00-19:00) και (ΣΑΒΒΑΤΟ 10:00-14:00)
ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: 210 9631950
ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΙΑΤΡΕΙΟΥ: εντός της πρώην Αμερικανικής βάσης
(δίπλα στο Πολιτιστικό Κέντρο Ελληνικού, 
200 μέτρα από την Τροχαία Ελληνικού)

Ιστοσελίδα http://www.mkiellinikou.org Email mkiellinikou@gmail.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.